Nazwa postaci: Searius
Gildia: WhyNot
LVL: 131 - 140
Ranga Sword skill: Trans
Ranga Magic skill: Trans
Nacja: Procyon
Craft: Weapon
Klasa Postaci: Force Blader
Serwer: Mars
Wysłany: 2010-07-29, 14:45
Hmm, nie wypowiadaj sie za innych jak nie wiesz, a to to co? Jakies mega forum ze mody pozwalaja sobie jak to napisales potrolowac i uzywac przeklenstw w obcych jezykach?
Nazwa postaci: 0Shannon0
Gildia: Astral Riders
LVL: 121 - 130
Nacja: Capella
Craft: Martial Set
Klasa Postaci: Blader
Wysłany: 2010-07-29, 14:50
hej hej! może już koniec tych sprzeczek... w końcu to tylko temat "przywitaj się"
Hehe. No i przez waszą "mini kłótnie" zamkną temat. : D Z jednej strony to mógł być żart, ale faktycznie z drugiej strony to była obraza. : P Zapomnijmy o tym najlepiej. x P
_________________ Moja przygoda zacznie się po mojemu ;]
Nazwa postaci: Searius
Gildia: WhyNot
LVL: 131 - 140
Craft: Weapon
Klasa Postaci: Force Blader
Wysłany: 2010-07-29, 23:38
Bo to byla Obraza no czlonka forum, tym wieksza jesli sie nie znaja a on mu tak mowi, troche nie na miejscu wypowiedz, tym bardziej od moderatora
Nazwa postaci: FastBladesPL
Gildia: TheX
LVL: 91 - 100
Ranga Sword skill: Completer
Ranga Magic skill: Completer
Craft: Battle Set
Klasa Postaci: Blader
Serwer: Mars Pomógł: 11 razy Posty: 235
Wysłany: 2010-07-30, 10:36
Cytat:
Nie obrażaj nikogo, nawet gdy masz ku temu powody. Zanim publicznie kogoś ocenisz w jakikolwiek sposób, przemyśl to na spokojnie i dwukrotnie. Za złamanie tej zasady użytkownik otrzymuje ostrzeżenie.
_________________ Na tym forum obowiązuje używanie mózgu!
No to sobie pograłem... Cabal mi się tnie jak nie wiem. Powinno wszystko działać, chodź mam na prawdę stary komp... Jakoś się tam da grać, ale nie jestem przyzwyczajony do aż takich lagów. : ( A tak się cieszyłem. ; [ No cóż, szukam innej gry. ; (
_________________ Moja przygoda zacznie się po mojemu ;]